Sunshine Fitness Edzők

Martzy MelindaAerobik oktató
Martzy Melinda vagyok – Melcsi -, a Sunshine Fitness egyik aerobik oktatója.
Tizennégy éve dolgozom oktatóként, tanulmányaimat a Fitness Companynél végeztem.
2004-ben a szállodai sportanimáció szakot is elvégeztem.
Számomra a szakmám a szerelmem, imádok emberekkel foglalkozni. Alakformáló edzéseimen törekszem a hatékonyság mellett a változatosságra is, fontosnak tartom az eszközök sokszínűségét és a pörgős zenét. Vendégeimnél elengedhetetlennek tartom a megfelelő testtudat kialakítását, az edzéseken mindig nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatok helyes kivitelezésére, a prevencióra.
Óráimon igyekszem jó hangulatot teremteni és kihozni Vendégeimből a maximumot. És persze még egy picivel többet
Évek óta nagyon sok szeretetet, mosolyt, elismerést kapok a Vendégeimtől. Nélkülük, Nélkületek nem lennék ott ahol most vagyok! ❤ Köszönet érte!
Hiszek abban, hogy minden ember szeret sportolni, csak meg kell találni azt a sportágat ami örömöt okoz, amiben sikerünk van és ami nélkül nem tudunk és nem akarunk élni!!
Nekem ez az aerobik…és ha szeretnéd hogy Rád is átragasszam ezt a szenvedélyt, akkor sok szeretettel várlak az óráimon!

Joó GabriellaSzemélyi edző, Pilates oktató
Joó Gabriella személyi edző, Pilates oktató vagyok .
Aerobik oktatóként kezdtem edzői pályámat, majd később elvégeztem a preventív gerinc-, a fit-ball és a Pilates oktatói képzést is. Végül személyi edzőként éreztem úgy, hogy megtaláltam a helyem és már több mint egy évtizede foglalkozom vele. A személyre szabott edzésben hiszek igazán.
Úgy gondolom a prevenció és a biztonságos, sérülésmentes edzésmódszerek a legfontosabbak, hogy melyik mozgásforma gyakorlása közben azt döntse el az edzeni vágyó. Én ebben szeretnék segítséget nyújtani a vendégeimnek. Akár Pilates, akár funkcionális tréning kardió edzéssel kombinálva, kinek melyik edzésforma tetszik és lesz eredményes…
Kiemelten fontosnak tartom gerincünk védelmét, a gerincmerevítő izmok erősítését, valamint hátizmaink rendszeres nyújtását, feszültségoldását.
Erre mind a gerinctorna, mind a Pilates óra megfelelő mozgásforma.
A Pilates óráimon a gerinctorna gyakorlatai mellett a jóga egyes elemeit is szívesen használom, de az óriáslabda, a softball, a gumikötél és a kézisúlyzók sem hiányoznak…
Mindenkit várok akár csoportos, akár egyéni óráimon!

Gyáni BeaAerobik sportedző-személyi edző
Sziasztok,Gyáni Bea vagyok. 2012-ben végeztem a Fitness Company International Schoolnál,mint aerobik sportedző-személyi edző. Azóta edzőként tevékenykedem. Imádom ezt a munkát,szeretem a vendégeim arcán tükröződő elszántságot, amit tudom, hogy akkor én hozok ki belőlük. A csoportos óráim célja a jó hangulat, jó zene és mindenekelőtt a mindent átmozgató gyakorlatsorok, általában step paddal, gumikötéllel és kis súlyokkal.Személyi edzés során pedig az egyénileg összeállított edzésterv és étkezési tanácsok által személyre szabottan tudok segíteni a fogyásban és formálódásban. Mindenkit szeretettel várok!

Steinbacher ZsuzsannaFittShape, FittShape Light
Eddz Velem – Személyi edzés!
Változtass az életmódodon, SEGÍTEK! Akár fogyni, izmosodni vagy egészségesebben szeretnél élni, itt az alkalom!! Miden edzés velem, folyamatos kontroll mellett, a Te céljaidhoz, igényeidhez és idődhöz igazodva.
Ha szereted a szuper hatékony dolgokat, akkor ne habozz, várlak szeretettel személyi edzéssel és táplálkozási tanácsadással a Sunshine Fitnessben. Több mint 20 éves tapasztalattal mint fitnesz versenyző és edző tudok a segítségedre lenni. Eddz velem, hogy együtt megvalósíthassuk az elképzelésidet és elérjük azt a bizonyos célt.
„A siker mindig a komfortzónán kívül található” – én megkeresem Veled!

Koller-Wossala ZsófiadeepWORK
Koller-Wossala Zsófi vagyok. 2012-ben az IFHIAS-nál (International Fitness & Health Institute of Applied Sciences) szereztem meg deepWORK oktatói képesítésem. Egész életemben – már pici gyerekkorom óta – a sport szerelmese voltam, így rengeteg különböző sportot űztem (űzök mind a mai napig). Ilyen többek között az akrobatika, a lovaglás, a boksz, a jazz-balett és természetesen a deepWORK, ami már az első pillanatban magával ragadott. Lenyűgöző volt számomra az az energia, ami egy deepWORK edzés során felszabadul. Amikor kb. 20 ember 60 percen át a maximumon teljesít, tudatukat és fizikai tűrőképességüket leküzdve; ahogy mindezt élvezettel teszik, tudván hogy az óra végén a teljes testi-lelki harmónia és egy edzettebb, egészségesebb szervezet a jutalom… Ez számomra több mint meggyőző volt; elhatároztam, hogy deepWORK trénerré válok. Így is lett, azóta is szerelmese vagyok mind a sportágnak, mind az edzői létnek. Szeretem, hogy vendégeim arcán egyszerre tükröződik az elszántság, az akarat, a küzdelem, az öröm és a mozgás élvezete. Óráimon szeretettel várok mindenkit, kortól, nemtől függetlenül! Gyere el, és válj Te is deepWORKerré!!

Palotás EdinaDinamikus jóga, Gerincjóga, Stretching, Dancer's training, Táncos gyermek gimnasztika oktató
Palotás Edina vagyok, Siófokon születtem és itt is kezdtem el táncórákra járni már három éves koromtól. A gimnázium végéig a siófoki Diótörő Balett Egyesület tagja voltam, ezután Budapestre
költöztem és megkezdtem tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Az egyetemi tanulmányaim alatt is rendszeresen részt vettem különböző táncórákon és kurzusokon. 2009-ben felvételt nyertem a Bailart Táncstúdió Színházi táncos szakára. Bár szinte az összes táncstílus világába betekintést nyertünk, (különböző standard-és latin táncok, néptánc stb.) szívemhez legközelebb mégis a klasszikus balett, valamint a modern- és kortárs technikák álltak. 2011-ben szakvizsgáztam, majd felvételt nyertem a MU színház Terminál programjába. Ez idő alatt bepillantást nyertem a társulati munkába, illetve a kortárs tánc határait és lehetőségeit feszegetve számos hazai és külföldi koreográfussal volt szerencsém együtt dolgozni. 2014-ben az Aurora Art (Aurora Film-színház) társulat tagja lettem, melynek profilja összművészeti produkciók (színház, tánc, levegő akrobatika)
létrehozása. A társulat első darabja, a „Préda”, Márton Szabolcs zenéjével 2014 októberében, a második előadás „A Vád” címmel pedig 2016-ban került bemutatásra. Tanítással a Terminál alatt
kezdtem el foglalkozni, ami azóta életem szerves részévé vált. A Mozdulatcsiszoló Táncműhely keretein belül két évig gyermekekkel is foglalkoztam, a Szlávy Eszter Rúdsport Akadémiában pedig Európa-és világbajnok tornászainkkal dolgozom együtt. A Piruett Tánc- és Mozgásstúdióban 2011-ben kezdtem el dolgozni, 2015-ben vettem át az iskolát. Az oktatás helyszíne a Vörösmarty térre, nagyon szép, igényes környezetbe került át és Piruett Klasszikus balett-és modern tánc Stúdióként működik tovább. A jóga gyakorlásával két éve kezdtem el komolyan foglalkozni, a Mandala jógastúdió szervezésében Okleveles Jógaoktató és Fitness instruktor képesítést szereztem. Büszke vagyok rá, hogy az évek során számos tanítványom nyert felvételt különböző tánciskolákba, társulatokba. Úgy vélem azonban a tánc, a jógagyakorlás azok számára is sorsfordító lehet, akik szeretnének kiszabadulni a hétköznapok rutinjából, munka/iskola utáni feltöltődésre, kikapcsolódásra vágynak, illetve alakformálás, tartásjavítás, önbizalom növelés céljából látogatnak el hozzánk.
Várok mindenkit szeretettel kortól és testalkattól függetlenül!

A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.

Mudammad Ali